Auto guidance technologie

Auto Guidance1 technologie maakt gebruik van de door u gewenste diepte en minimale vrije ruimte boven uw boot zodat u routes kunt berekenen en een voorgestelde route kunt volgen die als overlay zichtbaar is op de kaart.

Verbluffende details

BlueChart g3 kustkaarten beschikken over het beste van Garmin met de beste Navionics gegevens, zodat u beschikt over geavanceerde kaartdetails voor navigatie en tot 0,3 meter contouren voor betere visresultaten.

Upgrade naar premium

Wilt u nog meer uit uw kaarten halen? Stap dan over op BlueChart® g3 Vision.

BlueChart g3 Vision is ons premium kustkaartaanbod, met alle betrouwbaarheid, functies en geïntegreerde Garmin en Navionics inhoud van BlueChart g3, met uitzonderlijke functies zoals luchtfotografie met hoge resolutie, satellietbeelden en unieke 3D-weergaven boven en onder water.

3D-weergaven

Met BlueChart g3 Vision krijgt u realistische 3D-weergaven, zowel boven als onder water. MarinerEye weergave biedt een 3D-beeld van de omgeving, zowel boven als onder de waterlijn. FishEye weergave brengt u onder de waterlijn en toont een 3D-weergave van de bodem en contouren.

Luchtfoto’s

Garmin BlueChart g3 Vision biedt kristalheldere luchtfoto’s met uitzonderlijk veel details van veel havens, jachthavens en aanlegplaatsen, en zijn ideaal wanneer u onbekende havens binnenvaart.

Garmin waterkaarten

Garmin pakketten